Meistä

Suomen Satulapalvelun tiimi koostuu kolmesta hevosalan ammattilaisesta. Tiimi jakaa samat arvot hevosen hyvinvoinnin edistämisestä ja intohimon kehittää hevosalaa.

Susanna Lemström 

Suski toimii Suomen Satulapalvelu Oy:n vastaavana seppänä.

Suski on tehnyt satulansovituksia aktiivisemmin vuodesta 2018 lähtien päätyönsä valmentamisen ohella. Työnkuvaan kuuluu sovitukset, toppaukset, huolto- ja korjaustyöt.

Sovituksissa suurena apuna on vuonna 2008 käyty ammatitutkintoa vastaava hevoshieroja koulutus ja ammattivalmentajana hän ymmärtää satulan sopivuuden tärkeyden myös ratsastajalle. 

Suski on Suomen Valjas- ja Satulasepät ry:n jäsen.

Koulutus 
Valjassepän ammattitutkinto, Kiuruvesi 2019

Karoliina Holappa 

Karska toimii Suskin avustajana satulan huoltotöiden parissa.
Tulevaisuudessa opintojen jälkeen tulee toimimaan myös satulansovittajana, sekä toisena valjasseppänä tekemässä toppauksia, sekä korjaus- ja huoltotöitä.

Koulutus
Opiskelee valjassepän perustutkintoa 1/2023 alkaen

 

Minna Tiermas

Minna toimii Suomen Satulapalvelu Oy:n tekniikkavastaavana sekä verkkosivujen ylläpitäjänä. Minna kehittää toimintaamme teknologian saralla ja tuo osaamisellaan merkittävää lisäpanosta tiimiimme.

Kevään painemattopäivät

Tule tarkistamaan satuloidesi sopivuus hevosellesi. Sovituksen tekee ammattilainen ja sovituksessa hyödynnetään tarkkaa painemattoa. Päiviä järjestetään kuukausittain Valmennuskeskus Horse Centerillä.

Painemattopäivät