Arena, Bates ja Wintec

Olemme kouluttautunut Arena, Bates ja Wintec -satuloiden myyjä. Saat meiltä luotettavasti ja asiantuntemuksella sopivan satulan itsellesi ja hevosellesi. Tarjoamme myös koulutetun satulan sovittajan ja satulasepän palvelut. Satulan sopivuus on hyvä tarkistaa säännöllisesti. Satulapalvelut löydät täältä. 

Wintec, Bates ja Arena satuloissa yhdistyy liikkeeseen mukautuva runko sekä laaja muokattavuus. Vaihtokaarella voi muokata rungon leveyttä ja muokkauspaloilla parannetaan satulan istuvuutta ja tasapainoa. Muokkauspaloilla voidaan vaikuttaa myös rungon suoruuteen. Kaikki merkit ovat ilmatopattuja, eli ne mukaantuvat ratsukon liikkeisiin. Erona satuloissa on materiaali: Wintecit ovat täysin synteettisiä, Arena-satuloissa satulan alaosa on synteettistä ja päälisosa nahkaa, Batesit ovat täysin nahkaisia. Jokaiselta merkiltä löytyy myös malleja korkeasäkäisille ja erityisen leveille hevosille. Batesin uusissa malleissa on mahdollista muokata myös jalustinkoukun paikkaa ratsastajalle sopivaksi sekä tehdä muutoksia myös reisituen asentoon.  

Jatkossa löydät sivuiltamme kuvaukset kaikista kauttamme saatavista satuloista. 

Lisätietoja Satulapalvelun satulasepältä, p. 044 235 7791 

 

 

Kevään painemattopäivät

Tule tarkistamaan satuloidesi sopivuus hevosellesi. Sovituksen tekee ammattilainen ja sovituksessa hyödynnetään tarkkaa painemattoa. Päiviä järjestetään kuukausittain Valmennuskeskus Horse Centerillä.

Painemattopäivät