Bates, Arena ja Wintec

Olemme kouluttautunut Arena, Bates ja Wintec -satuloiden myyjä. Saat meiltä luotettavasti ja asiantuntemuksella sopivan satulan itsellesi ja hevosellesi. Tarjoamme myös koulutetun satulan sovittajan ja satulasepän palvelut. Satulan sopivuus on hyvä tarkistaa säännöllisesti. Satulapalvelut löydät täältä. 

Bates, Arena ja Wintec satuloissa yhdistyy suorituskyky ja muunneltavuus. Näille ominaisuuksille on annettu nimi: HART - Horse and Rider Technology.

HART edut hevoselle ja ratsastajalle:

  • Hevosen mukavuus, suojaava ilmapaneeli hevosen lihaksia varten: CAIR Cushion system
  • Helppo säädettävyys, täsmällinen istuvuus hevoselle: EASY-CHANGE Fit solution
  • Ergonominen joustavuus rungossa: Elastiflex-runko
  • Hevosen suorituskyky, antaa liikkuumavapauden hevoselle: Performance Panel technology
  • Ratsastajan suorituskyky, optimaalinen asento ratsastajalle: Comfort seat technology

Kun satulassa on kaikki nämä ominaisuudet, se on HART tunnuksen arvoinen. HART tunnus löytyy satuloista alapuolelta selkärangantilasta tai siivestä. Cair -merkki selkärangantilan takaosassa ja EASY CHANGE Fit solution sen etuosassa kertovat, että satulassa on samat ominaisuudet kuin HART satuloissa.

Wintec, Bates ja Arena satuloissa yhdistyy siis liikkeeseen mukautuva runko sekä laaja muokattavuus. Vaihtokaarella voi muokata rungon leveyttä ja muokkauspaloilla parannetaan satulan istuvuutta ja tasapainoa. Muokkauspaloilla voidaan vaikuttaa myös mm. rungon suoruuteen. Kaikki merkit ovat ilmatopattuja, eli ne mukautuvat ratsukon liikkeisiin. Erona satuloissa on materiaali: Wintecit ovat täysin synteettisiä, Arena-satuloissa satulan alaosa on synteettistä ja päälliosa nahkaa, Batesit ovat täysin nahkaisia. Jokaiselta merkiltä löytyy myös malleja korkeasäkäisille ja erityisen leveille hevosille. Lähes kaikissa malleissa voit tehdä muutoksia polvituen asentoon ja Batesin ja Wintecin uusissa malleissa on mahdollista muokata myös jalustinkoukun paikkaa ratsastajalle sopivaksi. 

Lue satuloiden kuvaukset sivuiltamme! Mikäli et löytänyt sivuiltamme etsimääsi mallia, kysy rohkeasti saatavuudesta.

Lisätietoja Satulapalvelun satulasepältä, p. 044 235 7791 tai info@suomensatulapalvelu.com.