Satulan ja satulavöiden kokeilu ja vuokraus

Satuloiden kokeilu ja vuokraus

Mikäli kiinnostuit myytävistä satuloistamme, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@suomensatulapalvelu.com tai numeroon 044 235 7791. Emme lähetä satuloita kokeiluun, vaan satuloille sovitaan sovitusaika, jonka jälkeen sopivaksi todettu satula on mahdollista saada tapauskohtaisesti viikoksi ilmaiseksi kokeiluun. Osassa myytävistä satuloistamme on vuokraus mahdollisuus. Viikon kokeilun jälkeen voit siis joko palauttaa satulan toimipisteeseemme, ostaa tai tapauskohtaisesti vuokrata satulan.

Satulan ollessa kokeilussa tai vuokralla, on asiakas velvollinen korvaamaan satulalle tapahtuneet vahingot. Vuokra maksetaan yhden kuukauden jaksoissa kokonaan alkavalta vuokrauskuukaudelta. Sopimuksen voi irtisanoa kesken sopimuskauden. Alkaneen kuukauden vuokrasta ei saa hyvitystä, vaikka satula palautettaisiin kesken vuokrakauden. Mikäli asiakas ottaa uuden satulan vuokralle Suomen Satulapalvelu Oy:ltä, voidaan kaudesta jäänyt loppusumma hyvittää uuden satulan vuokrasta. Satuloiden vuokrien ollessa eri hintaiset, lasketaan päiväkohtainen maksu satulalle ja lasketaan erotus.

Satulaa ei saa muokata ja topata vuokra-aikana kuin ainoastaan vuokranantajan luvalla. Muokkaus ja toppaus on mahdollista ainoastaan sovittaessa vuokranantajan hyväksymissä yrityksissä tai Suomen Satulapalvelu Oy:n toimesta.

Maksimi pituus satulan vuokra-ajalle on 6kk. Mikäli asiakas haluaa ostaa satulan vuokrauksen päätyttyä, hyvitetään siihen mennessä maksetut vuokrat satulan myyntihinnasta. Vuokranmaksuhyvitys on satulakohtainen eli mikäli asiakas vaihtaa vuokrattavaa satulaa, hyvitys kohdistuu vain kyseisestä satulasta maksettuihin vuokriin.

Vuokrahinnasto 

Satulan myyntihinta - vuokrahinta

200e-500e  - vuokra 79e/kk

501e-1000e - vuokra 99e/kk

1001e-1500e - vuokra 129e/kk

1501e-2500e - vuokra 149e/kk

Satulan hinta yli 2501e - vuokra 199e/kk

 

Satulavöiden vuokraus

Vuokraamme myös satulavöitämme!

 • Vuokrahinta 15€ / vko
 • Vuokra-aika max 4 viikkoa
 • Mikäli asiakas haluaa ostaa vyön vuokrauksen päätyttyä, hyvitetään siihen mennessä maksetut vuokrat vyön myyntihinnasta. Vuokranmaksuhyvitys on vyökohtainen.
 • Mikäli asiakas päätyy ostamaan vyön vuokrauksen jälkeen, ja käytössä on ollut jo käytetty vyö, vaihdetaan vyö uuteen vuokrauksen päätyttyä.
 • Vuokravyöt:
  • Contour vyöt Waldhausen, koulu ja yleis, tutustu täältä
  • Back on Track, koulu ja yleis, tutustu täältä
  • Wintec anatominen vyö, koulu ja yleis, tutustu täältä